Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Vodafone: Νεα υπηρεσία «Νέο smartphone κάθε χρόνο»


Η Vodafone παρουσιάζει για πρώτη φορά την υπηρεσία «Νέο smartphone κάθε χρόνο», με την οποία οι συνδρομητές δεν χρειάζεται πλέον να περιμένουν πολλά χρόνια για να αποκτήσουν νέο smartphone. Το Νέο smartphone κάθε χρόνο προσφέρει τη δυνατότητα στους υφιστάμενους συνδρομητές συμβολαίου της Vodafone και μόνο, να ανανεώνουν το smartphone τους κάθε χρόνο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, επιλέγοντας από μία μεγάλη ποικιλία των πιο εξελιγμένων smartphones της αγοράς.

Οι συνδρομητές Vodafone ανάλογα με το smartphone που θα επιλέξουν, δίνουν αρχικά ένα ποσό για να γραφτούν στην υπηρεσία και στη συνέχεια πληρώνουν ένα μηνιαίο πάγιο μέσω του λογαριασμού τους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτούν ένα νέο smartphone κάθε χρόνο.

Τα συνολικά οφέλη των συνδρομητών που επιλέγουν την υπηρεσία «Νέο smartphone κάθε χρόνο» είναι:




Ο Νίκος Βλαχόπουλος, Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone, δήλωσε: «Με την υπηρεσία ΝΕΟ Smartphone Κάθε Χρόνο, η Vodafone για πρώτη φορά έρχεται να επιβραβεύσει τους συνδρομητές της, παρέχοντας τους μία επαναστατική υπηρεσία, ένα νέο τρόπο να αποκτούν κάθε χρόνο το Smartphone που επιθυμούν».

O Σπύρος Σίδερης, Επικεφαλής Συσκευών Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Vodafone, δήλωσε: «Δημιουργήσαμε την πρωτοποριακή υπηρεσία ΝΕΟ Smartphone Κάθε Χρόνο με στόχο να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές μας, να αποκτούν κάθε χρόνο το πιο εξελιγμένο Smartphone της εποχής και να αξιοποιούν τις υψηλές ταχύτητες που τους παρέχει το αξιόπιστο και ποιοτικό δίκτυο της Vodafone».

Πηγή: Vodafone

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home