Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Έκαναν Deface την αρχική σελίδα της Google στην Παλαιστίνη

Ομάδα hackers κατάφεραν να σπάσουν την σελίδα της Google στην Παλαιστίνη αλλάζοντάς την εμφάνισή της, προφανώς για λόγους διαμαρτυρίας. Πέρα από τα ονόματά τους Cold z3ro - Haml3t - Sas - Dr@g, πρόσθεσαν και ένα κείμενο το οποίο λέει:


Θείε Google χαιρετούμε από την Παλαιστίνη να σου θυμίσουμε πως η χώρα στο Google Maps δεν λέγεται Ισραήλ. Λέγεται Παλαιστίνη.

Παρακάτω έθεσαν το πραγματικό μήνυμα προς την Google ρωτώντας της αν άλλαζαν το όνομα της χώρας από Ισραήλ σε Παλαιστίνη στους χάρτες της Google τι θα γινόταν, για να απαντήσουν οι ίδιοι πως αυτό θα σήμαινε επανάσταση!. Τέλος έκλεισαν το μήνυμα διαμαρτυρίας τους, με την προτροπή να ακούνε Rihanna και να είναι καλά.

Όπως και να έχει είναι εντυπωσιακή η κίνηση της εν λόγω ομάδας των τεσσάρων hackers, όμως σύμφωνα με το TechCrunch το πιθανότερο είναι κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στο domain και να το ανακατευθύνουν παρά να απέκτησαν πρόσβαση στους servers της Google. H Google μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει το γεγονός.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home