Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Τώρα οnline και στα αεροπλάνα



Οι επιβάτες θα σερφάρουν στο διαδίκτυο μέσω του Hellas SAT σε περίπου έναν χρόνο. Δορυφορικό Ίντερνετ στους επιβάτες των αεροπλάνων θα διανέμει σε περίπου έναν χρόνο ο πρώην ελληνικός δορυφόρος Hellas Sat 2, τον οποίο εξαγόρασε από τον ΟΤΕ ο αραβικός δορυφορικός όμιλος Arabsat.

Η εταιρεία του Hellas Sat έχει ήδη υπογράψει συμφωνία για κοινή επένδυση με τον βρετανικό δορυφορικό οργανισμό Inmarsat και προχωρεί στην κατασκευή ενός νέου δορυφόρου με την ονομασία Hellas sat 3 – IS, που θα εξυπηρετεί τις κινητές επιβατικές δορυφορικές επικοινωνίες της Ε.Ε.

Στην Ευρώπη, ο βρετανικός όμιλος Inmarsat προχωρεί στην κατασκευή ενός νέου, υβριδικού δικτύου για την παροχή ευρυζωνικής σύνδεσης στα αεροπλάνα παρέχοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες που μετακινούνται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης να απολαμβάνουν την εν πτήση υψηλής ποιότητας σύνδεση στο internet μέσω Wifi.

Η λειτουργία του δικτύου θα υποστηρίζεται από κεραίες κινητής τηλεφωνίας που βρίσκονται στο έδαφος (θα υποστούν ειδικές τροποποιήσεις ώστε να εκπέμπουν σήμα και προς τον ουρανό), καθώς και από υφιστάμενους και νέους δορυφόρους.


[via]

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home