Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



RIAA: Θέλει συνεργασία με την BiTTorrent για την καταπολέμηση της online πειρατία


Η περιβόητη Recording Industry Association of America (RIAA), ζήτησε την συμβολή του BitTorrent στην καταπολέμηση της πειρατίας προστατευμένου από πνευματικά δικαιώματα περιεχομένου, που κατέχουν τα μέλη της.

Στην επιστολή του υπεύθυνου για την καταπολέμηση της πειρατίας της RIAA στον επικεφαλής της BitTorrent Inc, η δεύτερη κατηγορείται πως είναι η πηγή του "κακού" και είναι το λογισμικό που χρησιμοποιείται περισσότερο στην καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων, με πάνω από 1,6 εκατομμύρια παραβάσεις torrent στις ΗΠΑ το 2014.

Συνημμένα στην επιστολή είναι hashes αρχείων που η RIAA θεωρεί πως διακινούνται μέσω του πρωτοκόλου BitTorrent και εμφανίζεται διατεθειμένη να μοιράζεται σε τακτική βάση τα hashes με την BitTorrent Inc, ώστε αυτή να αποτρέπει την παραβίαση των πμευματικών δικαιωμάτων από τα προϊόντα και υπηρεσίες της.

Η BitTorrent που είναι πίσω από την δημοφιλή εφαρμογή διαμοιρασμού αρχείων uTorrent, δεν έχει απαντήσει δημοσίως ως τώρα.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home