Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



H Nova εισέρχεται και στην κινητή τηλεφωνία


Η ολοκλήρωση της πώλησης του 32% της Forthnet στην BC United, για την οποία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού έδωσε προθεσμία μέχρι τις 14 Αυγούστου για να κλείσει το deal, φέρνει άμεσα… ρευστό στην εταιρεία αλλά και τη δυνατότητα να κάνει περαιτέρω κινήσεις.

Μάλιστα από την ερχόμενη εβδομάδα η Nova ξεκινάει δοκιμαστικές κλήσεις στην κινητή τηλεφωνία, στο πλαίσιο των ετοιμασιών για το λανσάρισμα που αναμένεται το φθινόπωρο. Ηδη εργαζόμενοι, συνεργάτες και επιλεγμένοι συνδρομητές θα είναι οι πρώτοι χρήστες που θα τεστάρουν τις υπηρεσίες Nova Mobile.

Για να γίνει δυνατή η είσοδος της Nova στην κινητή τηλεφωνία ως MVNO (εικονικός πάροχος), χρειάστηκε η διοίκηση της Forthnet να προσφύγει στην ΕΕΤΤ για διαιτησία τον Οκτώβριο του 2016 λόγω των παράλογων απαιτήσεων στις τιμές χονδρικής που πρότειναν οι πάροχοι δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Μετά από διαδικασίες που διήρκεσαν περισσότερα από δύο χρόνια, που κατέληξαν σε θετική απόφαση της ΕΕΤΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με αποτέλεσμα και να υπογραφεί η σχετική σύμβαση MVNO τον Ιούνιο του 2019.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home