Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Google Maps: Πλέον μπορείς να κάνεις follow σε άλλους χρήστες

Η Google συνεχίζει να προσθέτει social στοιχεία στην εφαρμογή - υπηρεσία Google Maps, καθώς από σήμερα μπορείς να ακολουθείς άλλους χρήστες για να παρακολουθείς τις προτάσεις τους από τα μέρη που επισκέπτονται και όχι μόνο.

Ανοίγοντας το Google Maps θα δείτε στο κάτω μέρος τη μπάρα με τις 5 επιλογές (Explore, Commute, Saved, Contribute και Updates), και πατώντας στην τελευταία θα μεταφερθείτε σε μια ξεχωριστή ενότητα με αναρτήσεις από άλλους χρήστες, προτάσεις από τη Google για νέους προορισμούς, καταστήματα, μνημεία κλπ. που βρίσκονται κοντά σας, stories από νέα καταστήματα και πολλά άλλα που θυμίζουν ένα κανονικό κοινωνικό δίκτυο.

Να σημειωθεί ότι και η δική σας δραστηριότητα μπορεί να διαμοιραστεί στο Google Maps, εκτός αν επιλέξετε να μετατρέψετε το προφίλ σας σε “restricted”. Η δυνατότητα να κάνεις follow άλλους χρήστες φαίνεται αρκετά χρήσιμη αν βρίσκεσαι σε μια άγνωστη πόλη και θες να δεις τις προτάσεις των “τοπικών οδηγών”.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home