Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Κόλαφος τα διόδια Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου



Είχα χθες είχα την τύχη ή την ατυχία να ταξιδέψω για άλλη μια φορά από Θεσσαλονίκη Αθήνα και έζησα από κοντά την ταλαιπωρία και την έκδηλη αγανάκτηση πολλών οδηγών στα διόδια του "Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου". Σας παραθέτω παρακάτω την αγανάκτηση και τους προβληματισμούς ενός ταλαίπωρου οδηγού... και σας εύχομαι πολύ, πολύ υπομονή κατά την πασχαλινή σας έξοδο και όχι μόνο..
Θεωρώ κοροϊδία όλο αυτό που έγινε με το ΥΠΕΧΩΔΕ και την α
ποικιοκρατικού τύπου σύμβαση που υπέγραψε με την παραχωρησιούχο κοινοπραξία “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.”,.

Και εξηγούμε...
δεν μπορεί να μου έχεις σε κάθε σταθμό και διαφορετική τιμή και να παίζεις με τα πεντάλεπτα και τα νεύρα των οδηγών αλλα και με τις αντοχές των νυχιών των ανθρώπων που είναι στα διόδια.. με μια κυρία που μίλαγα εχθές εκδηλώνοντας την αγανάκτηση μου για την χρέωση της ντροπής μου είπε κυριολεκτικά.. "Δεν μας έχουν μείνει νύχια απο το να βγάζουμε τα ψιλά".

Η ερώτησή μου είναι απλή πόσα θέλεις να με χρεώσεις σε όλη την διαδρομή για Αθήνα 30€ σπάστα ρε άνθρωπε δια των σταθμών διοδίων και δώσε μια ενιαία χρέωση και όχι σε κάθε διόδια να μυρίζουμε τα νύχια μας για το τι θα πληρώσουμε... ναι καλά ακούσατε γιατί ακόμα δεν έχουν ενεργοποιήσει την φωτεινή σήμανση που λέει τις χρεώσεις και θα πρέπει να είσαι πιλότος με όραση 10 στα 10 για να δεις ποια είναι η χρέωση μέχρι να έρθει η σειρά σου να πληρώσεις...

Αλλά άντε και το προσπερνάμε αυτό.. τα έργα που έγιναν στο οδικό δίκτυο που διαχειρίζεσαι ρε φίλε ποια είναι ?

Αν νομίζεις οτι το βάψιμο των γραμμών με την πασχαλινή έξοδο προ των πυλών
χρονιάρες ημέρες είναι αυτό που λείπει από τον ταλαίπωρο οδηγό κάνεις λάθος..

Φτιάξε τον γαμιοτάπιτα που έχει γίνει σκατά από τα μπαλώματα πίσσας δώσε φωτισμό στον δρόμο εκεί που δεν έχεις... εν ολίγεις κάνε έργα ουσίας και μετά έλα να μου τα πάρεις χοντρά όπως κάνεις τώρα..

Αλλά τι να λέμε αποδεδειγμένα αυτή η κυβέρνηση με πηδάει σαν Έλληνα εδώ και καιρό από τον νταβατζή του δρόμου θα γλίτωνα... και τα λέω αυτά γιατί οργίζομαι να βλέπω και να ακούω δηλώσεις
ακόμα και την αντιπολίτευση τρομάρα μου... όπως πχ του Σπύρου Βούγια , συγκοινωνιολόγου και πρώην υφυπουργού Μεταφορών όπως:

“Θα φτιάξουν το δρόμο με δικά μας χρήματα γιατί τα διόδια εισπράττονται για τη λειτουργία και τη συντήρηση του δρόμου."

Με λίγα λόγια τι μου λένε ... ότι στην Αττική οδό που πρώτα ολοκληρώθηκε ο δρόμος και ύστερα επεβλήθησαν διόδια ήταν μαλάκες...... ε ρε γλέντια....

Για την ιστορία τα διόδια και οι τιμές τους είναι:

1. Τα δίκυκλα και τα τρίκυκλα θα καταβάλλουν στην Πελασγία 1,30 ευρώ, στο Μοσχοχώρι 1,80 ευρώ, στα Τέμπη 0,90 ευρώ και στη Λεπτοκαρυά 1,60 ευρώ.

2. Τα ελαφρά οχήματα με ύψος έως 2,20 μ. θα καταβάλλουν στην Πελασγία 1,90 ευρώ, στο Μοσχοχώρι 2,50 ευρώ, στα Τέμπη 1,30 ευρώ και στη Λεπτοκαρυά 2,20 ευρώ.

3. Τα φορτηγά με 2 ή 3 άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα θα καταβάλλουν στην Πελασγία 4,60 ευρώ, στο Μοσχοχώρι 6,30 ευρώ, στα Τέμπη 3,30 ευρώ και στη Λεπτοκαρυά 5,60 ευρώ.

4. Τα φορτηγά με τέσσερις και πάνω άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα θα καταβάλλουν στην Πελασγία 6,50 ευρώ, στο Μοσχοχώρι 8,80 ευρώ, στα Τέμπη 4,60 ευρώ και στη Λεπτοκαρυά 7,80 ευρώ.

5. Τα διόδια στους σταθμούς Αφιδνών και Σχηματαρίου αυξάνονται για τα Ι.Χ. από 2 σε 2,90 ευρώ.

Labels: , ,

1 Comments:

At 18 April, 2008 14:45 Anonymous Κώστας said...

Πές τα ρε μεγάλε μου τα έχουν κανει μπαλόνια καθε φορά που ανεβοκατεβαίνω Ξάνθη με το φορτηγό

 

Post a Comment

<< Home