Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Το ξεβράκωμα του Κόκκινου Καρνάβαλου


Το ξεβράκωμα του Κόκκινου Καρνάβαλου - που έγινε ο Θρύλος των δικαστηρίων - και της τρισάθλιας Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τέλος..

Η αρχή έγινε από τους παίκτες της ΑΕΚ και την υπεροχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο νικώντας και τον ΑΣΤΕΡΑ με 2-0 παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας 2 καταπληκτικά γκολ με τους Rivaldo και Blanco.

Στην συνέχεια ήρθε να μιλήσει η γλώσσα των αριθμών οπού η στατιστική έγραψε για τη ΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΕΚ :

α. Την καλύτερη Επίθεση Συνολικά στο πρωτάθλημα
β. Την καλύτερη Άμυνα Συνολικά στο πρωτάθλημα
γ. Την καλύτερη επίθεση σε δοθείσες αγώνες εκτός εδρας
δ. Τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (Blanco)
ε. Τον πρώτο παίκτη σε ασίστ του πρωταθλήματος(Rivaldo)

Τέλος ήρθαν να μιλήσουν οι ίδιοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές και παράγοντες άλλων ομάδων (πλην Ολυμπιακού που ζει την δικιά του νιρβάνα) που βροντοφώναξαν μέσα από τις αίθουσες συνεντεύξεων ότι το πρωτάθλημα ανήκει στην ΑΕΚ γιατί το κέρδισε άξια στο γήπεδο και όχι με λοβιτούρες και κολλητιλίκια στις αίθουσες της κατάπτυστης ΕΠΟ .

Είναι απαράδεκτο να επιδοτείτε ο Ολυμπιακός με 3 βαθμούς απο το πουθενά ενώ έχει χάσει το παιχνίδι στο γήπεδο κάνοντας έτσι πουτάνα το Ελληνικό Ποδόσφαιρο..

Αποκορύφωμα της Εθνικής ποδοσφαιρικής ξεφτίλας ήταν ο μέγας Rivaldo να θέλει να φύγει απο την σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και του νταβατζή διορισμένου πρωκταθλητή .

Είναι κρίμα να ξεφτιλιζόμαστε ως χώρα και ως λαός όταν κάτι τέτοιο λέγεται από ένα κόσμημα του του σύγχρονου ποδοσφαίρου που πάνω από όλα ότι έχει κερδίσει το έχει κερδίσει με τον ιδρώτα του και όχι με ξένες πλάτες ...

Και να είστε σίγουροι οτι αν τελικά φύγει από Ελλάδα και αυτός ειναι ο λόγος δεν πρόκειται να το αφήσουν τα ξένα Αθλητικά ΜΜΕ έτσι.. θα ασχοληθούν και τότε θέλω να δω που θα πάνε να κρυφτούν όλοι αυτοί που διορίζουν πρω(Κ)ταθλητές.....

Αλλά ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ... σήμερα είναι μέρα γιορτής για εμάς..

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΊΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ !!!

Labels: , , , ,

1 Comments:

At 22 April, 2008 22:06 Anonymous Νικος said...

Ποιος τους μαμει ρε Μινόταυρε.. μια ζωη στην πουστιά ειναι.

 

Post a Comment

<< Home