Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Facebook: Μήνυση εναντίον κλώνου του



Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων εναντίον γερμανικής ιστοσελίδας που φέρεται ως ανταγωνιστής του κατέθεσε το Facebook, σύμφωνα με τους Financial Times.

Ειδικότερα, η ιστοσελίδα StudiVZ κατηγορείται, σύμφωνα με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην Καλιφόρνια, πως αντέγραψε «την εμφάνιση, το στήσιμο, τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες» του Facebook, ακόμα και την λειτουργία του «wall».

Το Facebook ισχυρίζεται ότι οι δυο εφαρμογές είναι τόσο ίδιες, ώστε το μόνο που χρειάστηκε να κάνει το StudiVZ ήταν να αλλάξει το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα σε κόκκινο. Το StudiVZ, που έχει ως έδρα το Βερολίνο, έχει 10 εκατομμύρια μέλη, σύμφωνα με δικά του στοιχεία, ενώ ιδρύθηκε το περασμένο έτος από τον γερμανό εκδότη και ιδιοκτήτη της Verlagsgruppe, Georg von Holtzbrinck.

Επίσης το StudiVZ λειτουργεί στην γερμανική, γαλλική, ιταλική, ολλανδική και ισπανική γλώσσα, αλλά όχι στην αγγλική. Η γερμανική έκδοση του Facebook ξεκίνησε να λειτουργεί τον Μάρτιο του 2008.
[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home