Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Η Playboy Enterprises σταματά τα ερωτικά DVD



H Playboy Enterprises σταματά την παραγωγή ερωτικών DVD, έτσι ώστε να κάνει περικοπές 12 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ η εταιρεία θα εστιάσει στη διανομή ερωτικού περιεχομένου μέσω ίντερνετ.

Ο τερματισμός όλων των δραστηριοτήτων γύρω από τα DVD θα κοστίσει 2 εκατομμύρια δολάρια σε δικαιώματα διανομής και 80 θέσεις εργασίας όμως το περιοδικό είναι αποφασισμένο καθώς θεωρεί ότι τα DVD δεν έχουν μέλλον έναντι του διαδικτύου.

Τα νέα σχέδια είναι μέρος της πολιτικής εξοικονόμησης πόρων στην οποία έχει εισέλθει ο όμιλος ο οποίος έχει δεχθεί ένα γερό πλήγμα από τα χιλιάδες ερασιτεχνικά site με ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο απλών καθημερινών γυναικών που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Ο όμιλος θα εστιάσει την παρουσία του στο διαδίκτυο και θα προσπαθήσει να αυξήσει τις συνδρομές στο site, πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο μέσα στο τοπίο έντονου ανταγωνισμού του χώρου.

Ο ερωτικός τομέας του διαδικτύου έχει χάσει τα ηνία στα ενδιαφέροντα των χρηστών αν και παραμένει μία από τις μεγαλύτερες δραστηριότητες του ίντερνετ.
[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home