Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Πρόστιμο 100€ σε όσους έχουν ξεκλείδωτο WiFi


Ανώτατο Γερμανικό Δικαστήριο αποφάσισε ότι από εδώ και στο εξής οι Γερμανοί χρήστες ADSL υπηρεσιών, θα είναι υποχρεωμένοι να φροντίζουν για το κλείδωμα των ασύρματων δικτύων τους προκειμένου να αποτρέψουν τρίτους να έχουν πρόσβαση στην σύνδεση τους και να κατεβάζουν παρανόμως αρχεία.

Όσοι χρήστες δεν συμμορφώνονται με τα παραπάνω και δεν έχουν ορίσει κωδικό πρόσβασης στο WIFI δίκτυο τους , θα τους επιβάλλεται πρόστιμο 100€.

Ωστόσο η απόφαση του δικαστηρίου δεν προεκτείνει περαιτέρω τις ευθύνες του ιδιοκτήτη του ασύρματου δικτύου καθώς ο ιδιοκτήτης του WLAN δεν θα είναι υποχρεωμένος να ελέγχει διαρκώς για την ασφάλεια του ασύρματου δικτύου του, αρκεί όμως να έχει ορίσει ένα κωδικό κατά την φάση της εγκατάστασης του router του.

[via]

Labels: , , , ,

2 Comments:

At 21 May, 2010 12:50 Anonymous Anonymous said...

ωραια φαση!

Με πιανουν οτι κατεβαζω παπαδες απο p2p ή οτιδηποτε αλλο, μου στελνουν ενα δυσθεωρητο προστιμο, κι εγω απλα γυρναω το wireless protection σε disabled και λεω σορυ μαγκες... αλλα καποιος γειτονακος περιεργος θατανε... ψαξτε ολα τα σπιτια και διαμερισματα να τον βρειτε... ας πληρωσω 100 γιουρια εγω να ξεμπερδευουμε....

χαχαχαχα!!! για ολα υπαρχει λυση τελικα...

(karlesg)

 
At 21 May, 2010 14:26 Anonymous MinO said...

:) :)

 

Post a Comment

<< Home