Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Concept Cars: Δείτε το Μέλλον των Αυτοκινήτων



Σύμφωνα με τους σχεδιαστές της εταιρείας General Μotors, τα αυτοκίνητα του μέλλοντος δεν θα έχουν καμία σχέση με ό,τι κυκλοφορεί σήμερα στους δρόμους.

Ο όγκος τους θα είναι σχεδόν ο μισός απ΄ ό,τι των σημερινών επιβατικών αυτοκινήτων, με το ίδιο πλάτος αλλά το μισό μήκος μεταφέροντας έτσι μόνο δύο επιβάτες.

Στα συν τους ο υπόλοιπος εξοπλισμός τους ο οποίος θα είναι επαναστατικός με εξελιγμένα συστήματα GΡS, ειδικά συστήματα ασύρματης επικοινωνίας αλλά και αισθητήρες όρασης και... ακοής με δυνατότητες τηλεδιάσκεψης την ώρα που θα οδηγούμε!

Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, που θα προορίζονται για χρήση στις πυκνοκατοικημένες πόλεις και το εξελιγμένο λογισμικό που θα υποστηρίζει όλα αυτά τα συστήματα θα επιτρέπει στα αυτοκίνητα να κινούνται αυτόματα στους δρόμους χωρίς να απαιτείται χειροκίνητη οδήγηση, καθώς αυτομάτως το σύστημα πλοήγησης θα τηρεί αποστάσεις ασφαλείας μέσα από ένα σύστημα «ενδοεπικοινωνίας».

Τα αυτοκίνητα αυτά σύμφωνα με τη GM θα κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους τη δεκαετία του 2030 και η ταχύτητά τους δεν θα υπερβαίνει τα 50 χλμ/ώρα με την αυτονομία τους να υπολογίζεται στα 50 χιλιόμετρα.
[via]

Labels: , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home