Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Vodafone: Δωρεάν 30 ημέρες Internet



Αυτό το καλοκαίρι, η Vodafone δίνει συνολικά 30 ημέρες δωρεάν πρόσβαση στο Internet με κάθε πακέτο σύνδεσης Vodafone ΚαρτοInternet!

Έτσι, με την αγορά ενός πακέτου σύνδεσης Vodafone ΚαρτοInternet έχουν όλοι τη δυνατότητα να σερφάρουν δωρεάν στο Internet από laptop ή tablet για ολόκληρες τις διακοπές τους!

Το πακέτο σύνδεσης Vodafone ΚαρτοInternet είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να έχουν το Internet μαζί τους για όσο το χρειάζονται, χωρίς λογαριασμούς και δεσμεύσεις!

Περιλαμβάνει την κάρτα SIM για την πρόσβαση στην υπηρεσία, οδηγίες χρήσης, ένα ασύρματο USB modem καθώς και συνολικά 30 ημέρες δωρεάν σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Μετά το διάστημα των 30 ημερών δωρεάν σύνδεσης, ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει την πρόσβασή του στο Internet, επιλέγοντας ένα από τα ακόλουθα πακέτα σύνδεσης, μόλις από 2€:



Σημείωση: οι χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%
Η ανανέωση του χρόνου πρόσβασης μπορεί να γίνει είτε με χρέωση κινητού Vodafone ή με κάρτα ανανέωσης χρόνου πρόσβασης.

Η προσφορά ισχύει μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

[via]

Labels: , , , ,

2 Comments:

At 18 June, 2011 11:30 Anonymous Δημήτρης Αλεξανδρής said...

Υπάρχει και η cosmote φίλε μου, που θεωρώ έχει πιο βολικές χρεώσεις:
http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvancedIOTGonRequest-p/section/Personal

 
At 18 June, 2011 14:42 Anonymous MinO said...

Swstos !!!

 

Post a Comment

<< Home