Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Download: Mozilla Firefox 9 Final



Ξεκίνησε η διάθεση της 9ης έκδοσης του Mozilla Firefox, μόλις ένα μήνα μετά την έλευση της προηγούμενης , με αρκετές μάλιστα αλλαγές.

Η μεγαλύτερη βελτίωση αφορά στην προσθήκη του Type Interface, που βελτιώνει την απόδοση της JavaScript κατά 20 έως 30%. Οι δοκιμές που έγιναν με πρώιμες εκδόσεις του Firefox 9 σε προγράμματα αξιολόγησης επιδόσεων όπως τα Fishbowl, V8, Kraken, κατέδειξαν σημαντική βελτίωση της απόδοσης όταν είναι ενεργό το Type Interface.

Επιπλέον αλλαγές αποτελούν η υποστήριξη του Do Not Track μέσω JavaScript, της επιμήκυνσης των γραμματοσειρών με CSS, της καλύτερης διαχείρισης της διάταξης του κειμένου, καθώς και βελτιωμένη ενσωμάτωση με το γραφικό περιβάλλον του OS X Lion. Η Mozilla αναφέρει επίσης βελτιωμένη απόδοση σε HTML5, MathML, CSS, καθώς και διόρθωση σημαντικών παραλείψεων στον κώδικα του προγράμματος.

Οι γρήγοροι ρυθμοί ανανέωσης εκδόσεων της Mozilla, έχουν φέρει ήδη στο φως τις εκδόσεις 10 και 11 του Firefox σε δοκιμαστικό στάδιο alpha, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται η 10 beta.

Όσοι δεν θέλετε να περιμένετε την αυτόματη ενημέρωση μπορείτε να την κατεβάσετε από τα παρακάτω links ανάλογα του λειτουργικού σας.

Download: Mozilla Firefox 9 Final for Windows
Download: Mozilla Firefox 9 Final for Linux
Download: Mozilla Firefox 9 Final for Mac

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home