Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Apple: Παροσυσιάζεται επίσημα το νέο iPad 3


Η Apple ξεκίνησε να στέλνει τις επίσημες προσκλήσεις προς τους δημοσιογράφους για την εκδήλωση της παρουσίασης του νέου iPad 3. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαρτίου στις 10 το πρωί, τοπική ώρα, στο Σαν Φρανσίσκο και τιτλοφορείται: “We have something you really have to see. And touch.”

Όπως συνήθως συμβαίνει με τα προϊόντα της Apple, η παραγωγή φημών είναι ιδιαίτερα πιο γόνιμη από την ενασχόληση τις ίδιες τις συσκευές και τα πραγματικά τους χαρακτηριστικά. Έτσι εδώ έχουμε να κάνουμε με πληροφορίες που αναφέρουν τετραπύρηνο επεξεργαστή, υποστήριξη συνδεσιμότητας LTE, υψηλής ανάλυσης οθόνη και πολλά ακόμα.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση εκδήλωση της Apple χωρίς τον Steve Jobs και αυτό ασφαλώς έχει το ενδιαφέρον του. Την θέση του ιδρυτή της εταιρείας στο βήμα της παρουσίασης θα πάρουν πλέον οι Phil Schiller, Scott Forstall και ο CEO Tim Cook, ασφαλώς.

Παρά την εθιμοτυπική απώλεια μίας πρωτότυπης συσκευής iPhone (κατά προτίμηση σε μπαρ της περιοχής του Σαν Φρανσίσκο) λίγο πριν την παρουσίαση του νέου μοντέλου, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συνηθίζεται για τα νέα iPad.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home