Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Εντυπωσιάζουν οι Νέες Samsung Smart TV



Στο 2012 European Forum, η Samsung Electronics ενδυνάμωσε την ηγετική της θέση στην ευρωπαϊκή αγορά τηλεοράσεων, παρουσιάζοντας τρία νέα προϊόντα με τις τεχνολογίες Super OLED, LED και Plasma.

Η βραβευμένη με το Best of Innovations Award Honoree στη CES 2012, Super OLED TV 55 ιντσών της Samsung, εντυπωσίασε το κοινό, καθώς ανακηρύχθηκε «τεχνολογικό αριστούργημα» από τους ειδήμονες της οικιακής ψυχαγωγίας και του σχεδιασμού. Μέσω μιας κρυστάλλινης οθόνης, η τεχνολογία Super OLED της Samsung προσφέρει την απόλυτη λεπτότητα και ρεαλιστική εικόνα.

Κάνοντας την πρώτη τους εμφάνιση στο European Forum 2012, οι νέες καινοτόμες σειρές τηλεοράσεων LED και Plasma, επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές διαχειρίζονται την εμπειρία της οικιακής τους ψυχαγωγίας και αλληλεπιδρούν με τις Smart TVs.

Με μια γρήγορη ματιά βλέπουμε τα παρακάτω Smart χαρακτηριστικά των επερχόμενων Samsung:

«Έξυπνη» Διαδραστικότητα (Smart Interaction)

«Έξυπνο» Περιεχόμενο (Smart Content)

«Έξυπνη» Αναβάθμιση (Smart Evolution)

Περιεχόμενο Family Story

Περιεχόμενο Fitness

Περιεχόμενο Kids

Παρακάτω ακολουθούν αποσπάσματα από το Δελτίο Τύπου της Samsung:
Aνεπανάληπτος σχεδιασμός και καθαρή εικόνα
Διατηρώντας την «έξυπνη» λειτουργικότητα τους, οι νέες τηλεοράσεις LED TV ES8000, ES7000 και New Plasma TV E8000 εξακολουθούν να θέτουν υψηλά τον πήχη στην ποιότητα εικόνας και στο σχεδιασμό. Οι τηλεοράσεις ES8000 και ES7000 παρουσιάζουν καθαρότερες εικόνες τόσο σε 2D, όσο και σε 3D οπτικό υλικό, ενώ τα χαρακτηριστικά Micro Dimming της ES7000 και Micro Dimming Ultimate της ES8000, επιτρέπουν στους καταναλωτές να απολαύσουν πλουσιότερα χρώματα και υψηλότερη αναλογία αντιθέσεων (contrast ratios).

H πρωτοποριακή οθόνη Real Black Pro Panel της PSE8000 συνδυάζει τις εξελίξεις των plasma οθονών με τις βελτιώσεις του λογισμικού, αποδίδοντας σκουρότερο μαύρο, εντονότερα χρώματα και αντιθέσεις και εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Τα επίπεδα του μαύρου χρώματος έχουν βελτιωθεί κατά 10%, προσφέροντας μια εκπληκτική κινηματογραφική εμπειρία.

Οι δύο σειρές τηλεοράσεων προάγουν το μινιμαλιστικό και συνάμα πολυτελή σχεδιασμό της Samsung. Οι ES8000 και ES7000 διαθέτουν λεπτό πλαίσιο οθόνης 5 χιλιοστών, ενώ η E8000 Plasma TV συνδυάζει το νέο Τitan black bezel σχεδιασμό με προηγμένες τεχνολογίες οθόνης για μία πιο ενισχυμένη εμπειρία θέασης. Η Ε8000 διαθέτει λεπτό προφίλ 38 χιλιοστών, ενώ το πλαίσιο Plasma +1 της Samsung, αποφέρει περισσότερο ωφέλιμο χώρο θέασης, χωρίς αύξηση του μεγέθους της τηλεόρασης.

Η πρώτη τηλεόραση Super OLED της Samsung
Με μια σημαντική εμπειρία στην παραγωγή ΟLED προϊόντων, όπως κινητά τηλέφωνα και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, η Samsung παρουσιάζει την πρώτη τηλεόραση Super OLED 55 ιντσών.

Προσφέροντας 30-40% βελτιωμένη ακρίβεια χρωμάτων από τις τηλεοράσεις LED, η τηλεόραση Super OLED παρέχει ακόμη πιο ρεαλιστικά χρώματα, απαράμιλλης ποιότητας συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη συσκευή της αγοράς. Η τεχνολογία Super OLED είναι εξοπλισμένη με χιλιάδες ενσωματωμένα εικονοστοιχεία - self-emitting RGB sub-pixels - στην επιφάνεια της οθόνης. Αυτή η μοναδική οθόνη μειώνει την ανάγκη φίλτρου χρωμάτων, ενώ τα sub-pixels προσφέρουν εκπληκτική εικόνα και στις πιο σκοτεινές σκηνές.

Η τηλεόραση Super OLED της Samsung πραγματοποιεί υψηλότερους χρόνους απόκρισης από τις παραδοσιακές LED τηλεοράσεις, σχεδόν εξαλείφοντας την θολή εικόνα κατά την κίνηση. Επιπλέον, η τηλεόραση Super OLED της Samsung είναι ελαφρύτερη και λεπτότερη από τις LED τηλεοράσεις, που προϋποθέτουν οπίσθιο φωτισμό.

Επαναπροσδιορίζοντας την κομψότητα και την απλότητα, η τηλεόραση Super OLED της Samsung είναι τολμηρή, ασυναγώνιστη και ταιριαστή σε κάθε περιβάλλον. Κατά την ενεργοποίησή της, η εικόνα της οθόνης μεταμορφώνει την τηλεόραση σε ένα εξαιρετικό θέαμα, ενώ κατά την απενεργοποίησή της θυμίζει ένα όμορφο φύλλο γυαλιού.

H τηλεόραση Super OLED της Samsung προσφέρει τις ολοκληρωμένες δυνατότητες της «Έξυπνης» Διαδραστικότητας (Smart Interaction), του «Έξυπνου» Περιεχομένου (Smart Content) και της «Έξυπνης» Αναβάθμισης (Smart Evolution), που προσφέρουν οι νέες Smart TVs της Samsung.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home