Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



PS Vita Wi-Fi - 3G με SIM Vodafone



Το μοντέλο PlayStation Vita (PS Vita) με Wi-Fi και 3G θα διατίθεται από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της Sony Hellas, με κάρτα SIM της Vodafone.

To PlayStation Vita με Vodafone 3G θα υπάρχει επίσης στο δίκτυο καταστημάτων της Vodafone, αλλά και από το online κατάστημά της. Οι πελάτες της Vodafone θα μπορούν να κάνουν δωρεάν λήψη και του παιχνιδιού αγώνων ταχύτητας, με οχήματα αντιβαρύτητας WipEout 2048 από το PlayStation Store.

Όπως διευκρινίζει στην σχετική ανακοίνωση η Vodafone Ελλάδας το μοντέλο PlayStation Vita (PS Vita) με Vodafone 3G θα διατίθεται από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Sony Hellas, με κάρτα SIM της Vodafone, ώστε οι χρήστες του να μπορέσουν να απολαύσουν αμέσως την εμπειρία του social gaming εν κινήσει.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης, τη δυνατότητα να προμηθευτούν το μοντέλο PlayStation Vita (PS Vita) με Vodafone 3G, απευθείας από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone, αλλά και από το online κατάστημά της.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home