Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Microsoft: Aλλάζει το Windows logo




Tην επιβεβαίωση της ριζικής αλλαγής του λογότυπου των Windows στην επερχόμενη έκδοση 8, έδωσε η Microsoft, λέγοντας πως το νέο logo θα ανακλά καλύτερα τις αρχές του Metro style design και θα σηματοδοτεί την νέα εικόνα των Windows.

Διαχρονικά το λογότυπο των Windows εξελίχθηκε παράλληλα με τις νέες εκδόσεις τους και το ισχυρότερο hardware στο οποίο έτρεχαν, από ένα απλό παράθυρο στην έκδοση 1 σε μια κινούμενη σημαία στις τελευταίες εκδόσεις, η αρχική σκέψη όμως ήταν να είναι ένα παράθυρο(windows), και το νέο logo σηματοδοτεί αυτήν την επιστροφή στην αρχκή ιδέα.



Στην εικόνα βλέπουμε την εξέλιξη του Windows logo σε σειρά από την έκδοση 1, στα Windows 3, Windows XP, Windows Vista, Windows 8.

Προσωπικά το θεωρώ τόσο βαρετό που είναι ζήτημα χρόνου να κάνει φανατικούς εχθρούς, και μην ακούσω τίποτα περί απλότητας και καθαρών γραμμών γιατί όπως είναι τώρα πιο πολύ θυμίζει δεκάλεπτη σχεδιαστική ξεπέτα παρά προϊόν εμπεριστατωμένης έρευνας και μελέτης.

[via]

Labels: , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home