Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Adobe: Εγκαταλείπει το Flash για Linux



Η Adobe όπως φαίνεται στην σχετική ανακοίνωση , εγκαταλείπει την υποστήριξη Flash για Linux.Μετα τον Flash Player 11.2, το plugin θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του “Pepper” API του Google Chrome και δεν θα παρέχεται απευθείας κατέβασμα απο την Adobe.

Η τελευταία , θα παρέχει μόνο ενημερώσεις ασφαλείας για την "non-Pepper" έκδοση του Flash Player 11.2 για Linux, για 5 χρόνια.

Με πιο απλά λόγια, στη πράξη αυτό σημαίνει πως οι επόμενες εκδόσεις του Flash (μετά την 11.2 δηλαδή), θα είναι διαθέσιμες μόνο για τον Chrome browser της Google.

Από την άλλη πλευρά η Mozilla, για τον Firefox, απορρίπτει αυτή τη λύση του "Pepper" και όπως φαίνεται θα στραφεί σε άλλες λύσεις, όπως το Gnash ή το Lightspark με το δεύτερο να δείχνει πιο πιθανό.

Για άλλες πλατφόρμες (Windows και Mac OS X) η Adobe δηλώνει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους web browsers που χρησιμοποιούν την "non-Pepper" έκδοση του Flash.

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home