Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Αποσυμπιέστε αρχεία on-line


unzip folders

Αφού πλέον έχουμε την δυνατότητα να είμαστε συνεχώς on-line, είτε με τους υπολογιστές μας, είτε με συσκευές, λογικό είναι να βλέπουμε το Cloud να προχωράει ακάθεκτο, παρέχοντας μια πληθώρα λύσεων και επιλογών, ώστε να μη φορτώνουμε το μηχάνημα η την συσκευή μας, με εφαρμογές.
Τις περισσότερες φορές, τα διάφορα αρχεία που κατεβάζουμε έχουν κάποια συμπίεση η οποία διευκολύνει στο μέγεθος των αρχείων και την ταχύτερη λήψη τους και φυσικά αυτά τα κατεβάζουμε από κάποιες ιστοσελίδες. Μπορείτε αυτά τα αρχεία να τ’ αποσυμπιέζετε απ’ ευθείας στο διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε την διαδικασία αυτή στο μηχάνημα σας και φυσικά, ασχέτως της συμπίεσης που έχουν.
-Πιο κάτω είναι μερικά αξιόλογα δικτυακά εργαλεία που θα σας διευκολύνουν σε αυτό:

B1 Online Archiver

B1 Online Archiver

Δεν χρειάζεται κάποιο πρόσθετο ούτε τίποτε άλλο. Απλά του δίνετε τ’ αρχεία που θέλετε ν’ αποσυμπιέσετε και το κάνει άμεσα, δείχνοντας σας το περιεχόμενο, απ’ όπου μπορείτε να επιλέξετε ποια είναι αυτά που θέλετε να κατεβάσετε. Μετά από ορισμένο (σύντομο) χρονικό διάστημα, αυτά διαγράφονται η μπορείτε να το κάνετε και άμεσα, χάρη στον σύνδεσμο διαγραφής που σας δίνει.
Υποστηρίζει πολλούς τύπους αρχείων , όπως: 7z, zip, rar και b1.

WobZip

WobZip
Μάλλον η πιο γνωστή και δημοφιλής υπηρεσία του είδους, υποστηρίζει πάρα πολλές μορφές, όπως: 7z, ARJ, BZIP2, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, GZIP, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, TAR, UDF, VHD, XAR, XZ και ZIP, ενώ μπορεί ν’ αποσυμπιέσει δίνοντας την url διεύθυνση του αρχείου που θέλετε. Έχει όμως, περιορισμό μεγέθους για αρχεία ως 200 ΜΒ.

Unzip Online

Unzip Online
Mε αυτό μπορείτε ν’ αποσυμπιέσετε και αρχεία μεγαλύτερου μεγέθους (πάνω από 200 ΜΒ) και μάλιστα με εκπληκτική ταχύτητα. Υποστηρίζει επίσης, ένα πολύ μεγάλο πλήθος διαφορετικών format.

EzyZip

EzyZip
Απλούστατο ταχύτατο, μπορεί τόσο ν’ αποσυμπιέσει από ένα διαφορετικό πλήθος format, μα και να συμπιέσει αρχεία (σε zip).

Zoho Docks

Zoho Docs

Νομίζω, είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες και δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένα μέρος της δημοφιλέστατης και αξιόλογης δικτυακής σουίτας γραφείου Zoho. Πάρα πολύ εύκολο και γρήγορο και με πολύ περισσότερες επιλογές λόγω των χαρακτηριστικών που έχει ως σουίτα (δείτε παρουσίαση του, μαζί με τις άλλες σουίτες γραφείου [προς το κάτω μέρος του άρθρου]).


Φυσικά δεν είναι ανάγκη να τονίσουμε πως αυτά δεν τα χρησιμοποιούμε αν έχουμε αρχεία με ευαίσθητα δεδομένα. Ίσως τα πιο αξιόλογα απ’ όλα είναι τα Zoho Docks και EzyZip.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home