Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



To Netflix app για το Wii θα σταματήσει να λειτουργεί το 2020


Αν είστε ανάμεσα στους λίγους χρήστες που φαίνεται να έχουν συνδεδεμένο το παλιό τους Wii στην τηλεόραση για να παρακολουθούν Netflix, θα χρειαστεί να βρουν κάτι εναλλακτικό στο κοντινό μέλλον.

Το Netflix απέστειλε ειδοποίηση στους συνδρομητές του προειδοποιώντας ότι η Nintendo πρόκειται να «αναστείλει» τη λειτουργία του αλλά και άλλων υπηρεσιών streaming video στο Wii μετά την 31η Ιανουαρίου του 2019.

Ο τερματισμός της υποστήριξης έρχεται μαζί με το κλείσιμο του Wii Shop και ουσιαστικά δείχνει ότι η παλιά κονσόλα της Nintendo που λανσαρίστηκε το 2006 δεν θα είναι και πολύ χρήσιμη στους χρήστες της για πολλά περισσότερα πράγματα από το να παίζεται παιχνίδια offline από του χρόνου. Όπως είναι φυσικό, το Netflix δεν είχε να προτείνει κάτι περισσότερο στους συνδρομητές του από την αναβάθμιση hardware: «Ελπίζουμε σύντομα να έχετε μία ακόμα καλύτερη εμπειρία με το Netflix με πρόσθετα χαρακτηριστικά με κάποια υποστηριζόμενη συσκευή».

Το παραπάνω δεν αποτελεί βεβαίως έκπληξη, από την ώρα που το Wii είναι πια 12 ετών και η Nintendo έχει ξεκινήσει να καταργεί σταδιακά κανάλια από το 2013. Επιπλέον, το Netflix βρίσκεται σχεδόν παντού σήμερα από τότε που το app του διατέθηκε για το Wii. Σήμερα, υπάρχουν πολλές, οικονομικές συσκευές και set-top boxes για να συνδέσετε με την τηλεόραση σας που υποστηρίζουν την εξαιρετικά δημοφιλής υπηρεσία.

[via]

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home