Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Αντε γειά Τσιρίλο ;

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Έτσι και ο Μπρούνο Τσιρίλο, του οποίου η θητεία στην ΑΕΚ φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της, με τον Ιταλό αμυντικό να αποχωρεί όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι από την «Ένωση». Έγινε τελικά η συνάντηση «φάντασμα» ανάμεσα στον Ντέμη Νικολαΐδη και στον μάνατζερ του παίκτη, Φρεντερίκο Παστορέλο, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να τονίζει στον Ιταλό ατζέντη πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν ενδιαφέρονται να συνεχίσουν την συνεργασία τους.Η χρυσή τομή δεν βρέθηκε και όπως όλα δείχνουν το διαζύγιο είναι προ των πυλών. Ο λόγος για τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από την ΑΕΚ, όπως φάνηκε και την Παρασκευή. Ο μάνατζερ του Ιταλού, Φεντερίκο Παστορέλο, τόνιζε ότι δεν συναντήθηκε με τους διοικούντες την ΑΕΚ, κάτι τέτοι όμως δεν ισχύει.

Ο Ιταλός ατζέντης βρέθηκε με τον Ντέμη Νικολαΐδη και από χθες είναι πολύ κοντά στο διαζύγιο, το οποίο είναι πιθανό να αποδειχθεί συναινετικό και θα επικυρωθεί στα μέσα Μαΐου. Ο Παστορέλο ενημερώθηκε από την ΑΕΚ ότι ο Τσιρίλο δεν υπολογίζεται για την νέα περίοδο από τον πρόεδρο και τον Λορένσο Σέρα Φερέρ, αν και δεν υπάρχει διάθεση να μείνει ελεύθερος ο παίκτης και να μετακινηθεί σε άλλη ελληνική ομάδα. Η πρόθεσή της ΠΑΕ είναι να τον αφήσει να φύγει μόνο για μεταγραφή στο εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται μάλιστα να δεχθεί να του καταβάλει και τη ρήτρα των 120 χιλιάδων ευρώ όπως προβλέπει το συμβόλαιο του Ιταλού.

Ο Τσιρίλο από την πλευρά του θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και σύμφωνα με τον μάνατζερ του δεν σκοπεύει να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν πως θα γυρίσει στην πατρίδα του.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home