Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Nova: Μέτρα κατά της Πειρατείας



Σύμφωνα με το πάντα έγκυρο zotos.biz από 29 Ιουλίου αναμένεται αναβάθμιση για τους νέους δέκτες Panasat DSD1110 της Nova όπου και θα ενεργοποιείται το πάντρεμα δέκτη και κάρτας.

Όσοι λοιπόν το πρωί της Τετάρτης ξυπνήσετε και δείτε αναμμένο το κόκκινο λαμπάκι στην πρόσοψη του panasat σας με μήνυμα Ε- στην οθόνη του δέκτη σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα συνδρομητών της συνδρομητικής τηλεόρασης για να σας καθοδηγήσουν έτσι ώστε να συνεχίσετε απρόσκοπτα την θέαση σας.

Όπως τονίζεται αυτό είναι το πρώτο από νέα μέτρα που θα πάρει η εταιρία για να προστατέψει τις υπηρεσίες που παρέχει μιας και το τελευταίο καιρό έχει πολλές απώλειες συνδρομητών από τις ολοένα και αυξανόμενες πωλήσεις πειρατικών καρτών.

Λέγετε μάλιστα ότι από τον Σεπτέμβριο θα υπάρξουν και άλλα μέτρα πάταξης της πειρατείας που θα επηρεάσουν και τους υπόλοιπους συνδρομητές με πιθανή αντικατάσταση καρτών έτσι ώστε να έχουν περασμένες επάνω τους το νέο λογισμικό πιστοποίησης ανά δέκτη.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home