Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



iTunes Store: Κερδίστε 10.000$



Tο iTunes Store της Apple το οποίο και ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Απρίλιο του 2003, αναμένεται να σπάσει ακόμη ένα ρεκόρ, φτάνοντας τα δέκα δισεκατομμύρια πωλήσεις τραγουδιών.

Για να γιορτάσει αυτή την επίδοση, έχει ξεκινήσει διαγωνισμό, όπου ο νικητής του θα κερδίσει δωροεπιταγή αξίας 10.000 $, για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός και στην Ελλάδα, όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους αρκεί να "κατεβάσουν" ένα τραγούδι ή να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα, χωρίς να κάνουν αγορά και να ελπίσουν ότι θα συμπέσουν χρονικά με την αγορά του τραγουδιού με το μαγικό νούμερο 10.000.000.000.

Εντυπωσιακό, αλλά και ενδεικτικό της στροφής των καταναλωτών προς την αγορά μουσικής μέσω του διαδικτύου είναι το γεγονός ότι η Apple είχε γιορτάσει την πώληση ενός δισεκατομμυρίου τραγουδιών το 2006.

Δηλαδή με λίγα λόγια δεκαπλασίασε τον όγκο των συνολικών της πωλήσεων μέσα σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια, κατά τα άλλα η Μουσική Βιομηχανία γκρινιάζει ....

[via]

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home