Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ελλάδα: Συνελήφθη ο αρχηγός των Anonymous



Σύμφωνα με το zougla.gr πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας είναι ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας των Anonymous, ο οποίος συνελήφθη στο Ναύπλιο από άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 28χρονο άνδρα, λογιστής στο επάγγελμα, ο οποίος και εργάζεται σε γνωστή εταιρία της πόλης.

Σύμφωνα με αστυνομικές «πηγές», οι ικανότητες του 28χρονου βασίζονται σε πολυετή μελέτη βιβλίων πληροφορικής, η οποία, όπως αποδείχθηκε, «απέδωσε καρπούς».

Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο 28χρονος, αφενός συντόνιζε την ελληνική ομάδα των Anonymous, η οποία φέρεται να αποτελούνταν από εννιά άτομα, και αφετέρου έπραττε και τις περισσότερες «επιθέσεις». Από τις 100 επιθέσεις, έκανε τις 80», αναφέρει ανώτερη αστυνομική πηγή μιλώντας στη zougla.gr.

Όσο αφορά τους τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες της G.H.S, υπάρχουν ενδείξεις και όχι αποδείξεις ενοχής, τα πράγματα φαίνεται να είναι ξεκάθαρα όμως για έναν 15χρονο συλληφθέντα από την Κατερίνη ο οποίος και παραδέχθηκε από την πρώτη στιγμή ότι ευθύνεται για το «χτύπημα» στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Τέλος αξιωματικός της δίωξης ανέφερε ότι οι όποιες ποινικές συνέπειες θα προκύψουν κατόπιν εγκλήσεως, έτσι αν οι εταιρίες που 'χτυπήθηκαν' δεν διώξουν ποινικά τους κατηγορούμενους, τότε αυτοί θα αθωωθούν και δεν θα αντιμετωπίσουν καμία συνέπεια.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home