Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Ο Alonso έγινε spam mail Trojan



Σύμφωνα με την εταιρία ασφαλείας Panda Security, ένα νέο spam mail έχει κάνει την εμφάνισή του με σκοπό να βλάψει τους υπολογιστές των θυμάτων του με το Trojan Tri/Banker.LGC.

«Έχουμε ανακαλύψει έναν ακόμα κακόβουλο mail που χρησιμοποιείται για να γελάσει τους χρήστες ώστε να εγκαταστήσει στον υπολογιστή τους ένα Trojan που προσπαθεί να κλέψει αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών και πιστωτικών καρτών.

Αυτή τη φορά το mail φαίνεται ότι είναι ένα πραγματικό νέο από την εφημερίδα El Pais, μία από τις μεγαλύτερες ισπανικές εφημερίδες, και μιλάει για ένα υποτιθέμενο ατύχημα το οποίο συνέβη στο Μπιλμπάο και από το οποίο ο οδηγός της Formula 1, Φερνάντο Αλόνσο είναι σοβαρά τραυματισμένος», λέει ο Luis Corrons από την Panda Labs.

To email προς το παρών είναι γραμμένο στα ισπανικά, οπότε μάλλον δεν απειλεί το ευρύ κοινό, αλλά υπάρχει άμεσος κίνδυνος αυτόματης μετάφρασης, οπότε καλά θα κάνουμε να προσέχουμε. Αν δεχτείτε το μήνυμα αυτό, θα πρέπει να το σβήσετε αμέσως. Αν δεν αντισταθείτε στον πειρασμό και το ανοίξετε, βεβαιωθείτε ότι δεν θα πατήσετε στο link που υπάρχει στο μήνυμα, αλλιώς ο υπολογιστής σας πιθανά θα μολυνθεί.
[via]

Labels: , , , , ,

2 Comments:

At 28 July, 2008 09:57 Anonymous Matrox said...

Πω πω τι τούμπανα είναι αυτά πλάι στον Αλόνσο! :-)

 
At 28 July, 2008 14:10 Anonymous MinOtaVrS said...

To μελαχρινό ειναι άπαικτο το ξανθό απλώς ικανοποιητικό :)

 

Post a Comment

<< Home