Site Tools: Change WAG54G AnnexB | Εγκατάσταση DM500s posts | DM500s Images | Gemini 4.70 GSF posts | Unlock Thomson 585v6

 



Nova: Σε 3D το ντέρμπι των αιωνίων



Με την πρώτη παραγωγή 3D στην Ελλάδα υποδέχεται η Nova το ντέρμπι των αιωνίων, Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στις 18 Μαρτίου 2012.

Ειδικότερα, η Nova μετά το πρώτο επιτυχημένο εγχείρημα της πιλοτικής 3D μετάδοσης του αγώνα Μίλαν-Μπαρτσελόνα τον περασμένο Νοέμβριο (23/11) για το Champions League, εισάγει τη 3D μετάδοση και στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στις 18 Μαρτίου, μεταφέροντας όλη τη δράση από το ΟΑΚΑ μπροστά στα …μάτια των συνδρομητών της!

Για τις ανάγκες της 3D μετάδοσης θα επιστρατευτεί όλη η τεχνογνωσία και η εμπειρία του επιτελείου της Nova από διεθνείς συμπαραγωγές επιπέδου UEFA, προκειμένου να δώσει και στο ελληνικό κοινό την απόλυτη 3D εμπειρία θέασης αποκλειστικά μέσα από τη Nova και το κανάλι Nova3D (θέση 250) χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Παράλληλα, εν όψει της «μεγάλης μάχης», θα ετοιμαστεί από τους αθλητικούς συντάκτες της Nova, ειδική εκπομπή Pre Game Show επίσης σε 3D παραγωγή!

Απαραίτητες προϋποθέσεις των συνδρομητών για την παρακολούθηση της 3D μετάδοσης είναι:

α) η ενεργή σύνδεση Nova,
β) ο HD αποκωδικοποιητής 831 ή PVR 865,
γ) τηλεόραση με 3D δυνατότητα θέασης και ειδικά γυαλιά 3D θέασης.

Ο αγώνας θα είναι διαθέσιμος σε υφιστάμενους και νέους συνδρομητές Nova των υπηρεσιών Nova Full Pack και Nova Sports+Value Pack. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.forthnetgroup.gr.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home